Imorgon går livet in i en ny fas

Då sitter jag här hemma och har arbetat min sista dag på ett bra tag. Dubbla känslor ska jag erkänna. Jag är redo att ta steget vidare, men oj vad jag kommer sakna mina härliga kollegor. Känner dock en stor tillfredsställelse över att åter få råda över min tillvaro ..... tänk bara att kunna boka tid hos frissan :)    I LIKE!!




                                                                 


Soffpotatis

Sitter nerkrupen i soffan ganska sliten efter en helgs arbete. Det är skönt, men egentligen borde jag ta mig i kragen och baka något smarrigt till mina kollegor ikväll. Imorgon jobbar jag sista dagen .... och på tisdag  bär det av mot skolbänken igen. Känns underbart, jag älskar att läsa och ser verkligen fram emot det kommande året.


....jag laddar, tänk om jag lyckas få till denna godbiten ....





Ha en bra start på den nya veckan!!

//Tina

Fredag kväll betyder mys ....

Så var fredag eftermiddag här igen. Jag fullkomligt älskar fredagar !!  Extra skönt är det att jag varit ledig från jobb idag och kunnat städa av här hemma och verkligen förbereda för helg. Har inga direkta planer utan det blir mys med familjen för hela slanten. Kanske har tv-tablån något trevligt att erbjuda. Vi får helt enkelt se var denna kväll landar.


//Tina

Välkommen till min nya blogg!

Denna gråa augustidag startar jag en ny fas i mitt liv. Jag har tagit steget och skaffat en egen blogg. Det är många frågor och funderingar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Allt ifrån vad jag ska låta mina blogginlägg fokusera på till vem där ute i detta avlånga land som kan intresseras av det jag har att förmedla. Min förhoppning är dock att jag ska hitta min inriktning och att det jag skriver kan väcka något inom någon av er där ute.


....så FULL FART FRAMÅT!!

//Tina

RSS 2.0